Friday, January 15, 2016

Kreemjas fettucini Alfredo

See retsept tundub koostisosasid lugedes ikka midagi väga veidrat, kuid siiski õega julgesime seda retsepti katsetada ning see üllatas meid tohutult! Tegu on ülimaitsva, natuke juustuselt/pähkliselt maitseva rammusa pastaroaga. Kindlasti tasub katsetamist!
PS! Selle retsepti valmistamiseks läheb vaja blenderit.

Koostisained
1 väike sibul
2-3 küüslauguküünt
0,5 tl pastamaitseainet
2 spl maitsepärmi
1-2 suurt kartulit
0,5 tassi india pähkleid
2 spl sojakoort
sool, pipar
kuni 1 tass kuuma vett (nt kartuli keeduvesi)
250 g lintpastat
kirsstomateid

Aseta india pähklid kaussi ning vala neile peale kraanivett, lase pähklitel liguneda 10-15 minutit. Keeda kartuleid 5-10 minutit, kuni on pehmed (kartulid võib pooleks lõigata, et nad kiiremini pehmeks keeksid). Tükelda sibul ja küüslauk ning kuumuta pannil klaasjaks.
Pane pasta keema. Võta eelnevalt leotatud pähklid (ilma leotusveeta) ning aseta need blenderisse. Lisa sinna juurde maitseained, sibul, küüslauk ja kartulid, seejärel blenderda kõik ühtlaseks kastmeks. Kui pasta on keenud, kurna see ning pane suuremasse potti. Vala peale blenderdatud kaste.
Serveeri värskete kirsstomatite ja maitsepärmiga.


No comments:

Post a Comment